Eszem-Iszom Magazin 2005.08.01
Új étlap a Central Cellar Étteremben


És íme egy kis ízelítő:

BOR MELLÉ AJÁNLJUK
Bugaci Hidegízelítő a XIX. századból merítve 1980

ELŐÉTELEK
Sült rákocskák fokhagymás kakukkfüves bavette-el és parmezánforgáccsal kínálva 1900
Tokaji húspástétom tésztában sütve 1980


LEVESEK
Lillafüredi hideg meggyleves 890
Minestrone 890
panchettával, friss parmezánnal meghintve, fokhagymás pirítóssal kísérve
Magyaros gulyásleves 890
csipetkével

FŐÉTELEK
Vajas pulykamell gyömbéres-mézes banánnal egybesütve 2680
Central Cellar Tál két éhes embernek tournedos, szűzéremnyárs, libamáj, saláta, háziburgonya 5900
Erdélyi tyúkpaprikás kapros-juhtúrós dödöllével 2880
Marhasteak olivaolajban érlelt chilivel, barnamártással és háziburgonyával 3280
Mátyás király kedvére készült... 3280
Bélszínragu erdei gombasülttel és kakukkfüves tepsisburgonyával
Marhapörkölt tojásos-fűszeres házi tarhonyával 2880
Karcagi cigánypecsenye háziburgonyával 2880
Szilvásváradi pisztráng egészben, mandulás burgonyán tálalva 3280

KÍSÉRŐK
Central Cellar sajtegyveleg bagett pirítóssal és dióval 1990
Central Cellar salátaegyveleg olivaolajjal és balzsamecettel 1200

DESSZERTEK
Rumos csokoládé brulée meggyel 890
Kecskeméti barackpuding 890
Fahéjas túrógombóc tejfellel és édesmorzsával 890
Csörnyeföldi vegyesrétes totyogósan 890


forrás: Central Cellar
Kapcsolódó egység: Central Cellar Étterem és Borpince