Eszem-Iszom Magazin 2005.12.01
Évvégi menüajánlatok cégeknek


Kedves Vendégünk!




Válassza ki kedvenc ételeit és állítsa össze saját menüjét.


Előételek:

-mozzarella szeletek friss paradicsommal,extraszűz olívaolajjal

friss bazsalikommal

-pulyka carpaccio capribogyós tonhalas szósszal

(carpaccio:vékony hússzeletek hidegen tálalva)

-malac carpaccio provolone sajttal, rucolával

-marinált lazac és kecsege szeletek fűszeres ricottával


Főételek

-csirkemell marsalaborban párolva, shitaki gombával

-pulykamell gorgonzola mártásban őszibarackal

-borjúszelet salgalaluna fehérboros citromszószban

-grillezett tarja aszalt paradicsomos szósszal




Köretek:

-grillezett zöldségek

-tepsis burgonya

-házi krokett

-vargányás rizs




Desszertek:

-profiteroll

-tiramisu

-napi torta

-mascarpone krém citromos babykörtével




A választékból mindegyik fogásnál egy étel választható.

Ajándék aperitif:epres prosecco (házi olasz italkülönlegesség)

Kávé, cappuccino

MENÜ 4500Ft/fő




Ital: á'la carte,vagy korlátlan italfogyasztás is választható.
A korlátlan italfogyasztás tartalmazza:

Dréher csapolt sör, olasz és magyar folyóborok, szénsavas és rostos üdítők,

NATURAQUA ásványvizek.




Simon Zoltán üzletvezető


Forrás: Trattoria Venezia
Kapcsolódó egység: Trattoria Venezia