Eszem-Iszom Magazin 2005.12.01
Ristorante Krizia fantasztikus szilveszteri vacsorája


APERITIVO KRIZIA
KRIZIA APERITIVE
KRIZIA KOKTÉL APERITÍV

FT.1200

TORTINO CALDO DI FUNGHI PORCINI E FORMAGGIO DELLE ALPI
WARME PORCINI MUSHROOM AND MONTAIN CHEESE PIE
MELEG VARGNYA GOMBA ÉS ALPESI SAJT MINITORTA
FT.2900

RUOTA DI PASTA FRESCA AL SALMONE E ASPARAGI IN SALSA ZARINA
HOME MADE NODLE WHEEL SALMON STUFFED WITH ASARAGUS IN ZARINA SAUCE
LAZACCAL TÖLTÖTT HÁZI TÉSZTA TEKERCS SPÁRGÁVAL „CÁR”MÓDRA
FT.3300

TURBANTE DI SOGLIOLA E ASTICE CON RAGÚ DI AVOCADO E MANGO FRESCO
SOLE TURBAN WITH LOBSTER IN AVOCADO AND MANGO RAGOÚ
NYELVHAL ÉS HOMÁR „TURBÁN” AVOKÁDÓ ÉS FRISS MANGÓ RAGUVAL

FT.7500

SORBETTO AL RIBES ROSSO
RED RIBES SORBET
PIROS RIBIZLI SZORBÉ
FT.1500

MAIALINO TRADIZIONALE LACCATO AL MIELE DI PINO CON LENTICCHIE E SALSA AL BALSAMICO DI MELE
TRADITIONAL SUCKING PIG OVEN BAKED WITH PINE HONEY SERVED WITH LENTIL IN APPLE BALSAMIC WINEGAR SAUCE
FENYŐMÉZZEL SÜLT KISMALAC LENCSÉVEL ALMA BALZSMECETES SZÓSSZAL

FT,3600

PALLA DI NEVE AL TORRONE CON CARAMELLO ALL’ANICE STELLATO E FRUTTA ESOTICA
SNOW BOL OF NOUGAT WITH WARME CARAMELLE WITH STAR ANISE AND TROPIC FRUITS
NUGÁTOS „HÓLABDA „ CSILLAGÁNIZSOS KARAMELLES,TRÓPUSI GYÜMÖLCSÖKKEL

FT.1800


MENÚ FT.18000


Forrás:Ristorante Krizia
Kapcsolódó egység: Ristorante Krizia