Heimann borvacsora
A KIVÁLÓ HEIMANN PINCÉSZET AZ ANONYMUS ÉTTEREMBEN
Időpont: 2006. február 3. péntek 19.00
Helyszín: Bp. Vajdahunyadvár Kós Károly
sétány 1.
Asztalfoglalás: 363-59-05
E-mail:
anonymuscatering@anonymuscatering.hu
A teljes menü ára: 5900 Ft
Heimann Zoltán: Elsősorban gasztronómiába illeszkedő borokat akarok
készíteni, amelyek kifejezik a szekszárdi terroir melegségét, kedvességét. A
hagyományos borkészítés eszköztárát felhasználva elsősorban a bor
természetességét, és a termőtáj sajátosságait szeretném szóhoz juttatni. A
Heimann pincére jellemző karakter talán a gazdag fajtaválaszték sajátos
házasításaiban ragadható meg leginkább. Filozófiámat azzal az egy mondattal
is kifejezhetném, hogy varietas delectat, vagyis a változatosság
gyönyörködtet.
Fuchsli 2005
Iván-völgyi diós pogácsa
Viogner - Chardonnay 2005
Füstös csirkecomb saláta
Merlot 2004
Völgységi kakaspörkölt
Cervaes 2003
Vadas töltött káposzta szarvasból és mangalicából, sváb knödlivel
Cervus Törköly pálinka 2003
Mézes Gugelhupf törkölyös hintelékkel
Kellemes szórakozást kíván: Kovács Zoltán konyhafőnök
Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2006 február 1. szerda este
20.00 óráig jelezni szíveskedjen!
Tisztelettel:
Bűrgés Rita - rendezvényszervező +36-20/264-9739
burges.rita@anonymuscatering.hu
Mosó Csaba - ügyvezető +36-20/913-7739
moso.csaba@anonymuscatering.hu
Kovács Zoltán - konyhafőnök +36-20/461-1739
kovacs.zoltan@anonymuscatering.hu
|