Eszem-Iszom Magazin 2006.01.01
Heimann borvacsora


A KIVÁLÓ HEIMANN PINCÉSZET AZ ANONYMUS ÉTTEREMBEN





Időpont: 2006. február 3. péntek 19.00

Helyszín: Bp. Vajdahunyadvár Kós Károly
sétány 1.

Asztalfoglalás: 363-59-05

E-mail:
anonymuscatering@anonymuscatering.hu

A teljes menü ára: 5900 Ft



Heimann Zoltán: Elsősorban gasztronómiába illeszkedő borokat akarok
készíteni, amelyek kifejezik a szekszárdi terroir melegségét, kedvességét. A
hagyományos borkészítés eszköztárát felhasználva elsősorban a bor
természetességét, és a termőtáj sajátosságait szeretném szóhoz juttatni. A
Heimann pincére jellemző karakter talán a gazdag fajtaválaszték sajátos
házasításaiban ragadható meg leginkább. Filozófiámat azzal az egy mondattal
is kifejezhetném, hogy varietas delectat, vagyis a változatosság
gyönyörködtet.

Fuchsli 2005

Iván-völgyi diós pogácsa



Viogner - Chardonnay 2005

Füstös csirkecomb saláta



Merlot 2004

Völgységi kakaspörkölt



Cervaes 2003

Vadas töltött káposzta szarvasból és mangalicából, sváb knödlivel



Cervus Törköly pálinka 2003

Mézes Gugelhupf törkölyös hintelékkel





Kellemes szórakozást kíván: Kovács Zoltán konyhafőnök

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2006 február 1. szerda este
20.00 óráig jelezni szíveskedjen!



Tisztelettel:

Bűrgés Rita - rendezvényszervező +36-20/264-9739
burges.rita@anonymuscatering.hu

Mosó Csaba - ügyvezető +36-20/913-7739
moso.csaba@anonymuscatering.hu

Kovács Zoltán - konyhafőnök +36-20/461-1739
kovacs.zoltan@anonymuscatering.hu


Kapcsolódó egység: Anonymus Étterem