Eszem-Iszom Magazin 2006.01.01
Frissen a piacról a Ristorante Kriziában


OGGI AL MERCATO
TODAY FROM THE MARKET
FRISSEN A PIACRÓL

Friss Szent Jákob kagyló gombával, rukkolával és balzsamecettel 3800,-
Békacomb és gomba leves 1300,-
Fekete tintahalas rizottó 2990,-
Krumplis gnocchi Piemontei módra 1850,-
Tőkehal filé grillezett paprika raguval 2600,-
Vajas bárány máj és mirigy apró zöldségekkel és berni szósszal 2600,-
Olasz húsvéti kuglóf amarettos borhabbal és vanília fagylalttal 990,-

VINI AL BICCHIERE .DL.WINE BY GLASS ,KIMÉRT BOROK/DL
KRIZIA CHARDONNAY 350,-
KRIZIA ROSÉ 350,-
ANTINORI GALESTRO C.V. 750,-
MARSALA SICILIANO 850,-
PORTO BIANCO 900,-
CIRÓ LIBRANDI 750,-
PINOT GRIGIO S.MARGHERITA 750,-
PASSITO DI PANTELLERIA 1100,-
Prosecco di Valdobbiadene 900,-

Menü

Meleg lazac carpaccio paradicsommal és avocadoval
Fettuccine grillezett zöldséggel és szárított paradicsommal
Tengeri fogasfilé citromos mentás szósszal
Ribizli sorbet
Borjúszűzérmék libamájjal és szőlővel
Húsvéti olasz kuglóf sabaglionnal és vanília fagylalttal

Minimum két fő részére 10000 Ft./fő

Business lunch menü

Bolonyai lasagne
Zöldségleves
Rozmaringos sült csirkemell
Grillezett zöldségek
Friss gyümölcs saláta













Forrás: Ristorante Krizia
Kapcsolódó egység: Ristorante Krizia