Eszem-Iszom Magazin 2006.01.01
Az egri tavasz 5 csodás pillanata


Az egri tavasz 5 csodás pillanata

Egy könnyed, elegáns kikapcsolódásra invitáljuk Önt és barátait, melynek keretében kedvenc borvidékünk, Eger legjellemzőbb borait mutatja be főszakácsunk, és ízekben illő ételsort kínálunk.
Ajánljuk mindazoknak, akik ismerik, és kedvelik az egri borokat, illetve azoknak, akik szeretnék jobban megismerni azokat. Alkalma nyílik megkóstolni a 2005. Év Borászának a Budapest Borfesztiválon 5 aranyérmet nyert Vincze Béla Pincészetének 2 kiváló borát is.

Időpont: 2006. Március 4. szombat 19.00 óra
Helyszín: Anonymus Étterem - Vajdahunyadvár, Bp. 1146. Kós Károly sétány 1.
Részvételi díj: 7900 Ft/fő (készpénzben vagy hitelkártyával lehet kiegyenlíteni a helyszínen)
Asztalfoglalás: 363-5905
e-mail: anonymuscatering@anonymuscatering.hu

Gál Labirintos Egri leányka 2004
St. Andrea Szóláti Olaszrizling 2004
Szilvásváradi füstölt pisztráng galamb salátával


Vincze Béla Zweigelt 2003
Pulykakakas leves vörösborosan, birsalmával


Vincze Béla Cabernet Franc 1999
Bivaly bélszín paprikásan sülthagymás galuskával

St. Andrea Merengő Superior 2003
A VI. Pannon Bormustra Nagyaranyérmes bora és csúcs Bikavére
Rigó Jancsi konyakmeggyes rétese

Ételeinket elkészíti, és borainkat bemutatja a ház főszakácsa Kovács Zoltán.


Vendégeink kényelme érdekében borvacsoránkra az első 50 érdeklődő jelentkezését tudjuk elfogadni, így kérjük, részvételi szándékát mielőbb jelezze felénk a fenti elérhetőségeken, de legkésőbb
2006. március 1. szerda este 20.00 óráig.


Kapcsolódó egység: Anonymus Étterem