Eszem-Iszom Magazin 2006.03.01
Utó-Nőnapi hódolat Anonymustól


VENDÉGÜNK: RUBINT RÉKA ÉS NORBI

Végre egy borvacsora kifejezetten hölgyeknek! Várjuk a borkedvelő hölgyeket egy ízekben és zamatokban gazdag, gyertyafényes borvacsorára. A Washington állambeli Stimson, Canoe Ridge, Two Wines pincészetek legletisztultabb borait mutatjuk be. Ma este mellőzzük a sav és tannin hangsúlyos borokat. Fedezzük föl együtt az Új -Világot!

Időpont: 2006. március 17. péntek 19.00 óra
Helyszín: ANONYMUS ÉTTEREM
Bp. Vajdahunyadvár Kós Károly sétány 1.
Asztalfoglalás: 363-59-05, anonymuscatering@anonymuscatering.hu
A teljes menü ára: 6900 Ft/fő


Chateau Ste Michelle Sauvignon Blanc 2004
Lazacpástétom tavaszi zöld mártással


Stimson Estate Cellars Chardonnay 2002
Chaddar sajtos bundában sült padlizsán, édeskömény-salátával és gvacamoléval


Columbia Crest Two Vines Merlot-Cabernet 2002
Vadgombás borjúsült spenótos spagettivel


Chateau Ste Michelle Canoe Ridge Merlot 2002
Málnás kacsamell napon szárított paradicsomos burgonyafánkkal


Chateau Ste Michelle Eroica késői szüretelésű rizling 2004
Rebarbara-pite mascarpone krémes zöldalma moussal és friss lichy-vel


Kellemes szórakozást kíván: Kovács Zoltán konyhafőnök
Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb március 14-én (kedd) este 20.00 óráig jelezze felénk.
Tisztelettel:
Bűrgés Rita - rendezvényszervező +36-20/264-9739 burges.rita@anonymuscatering.hu
Mosó Csaba - ügyvezető +36-20/913-7739 moso.csaba@anonymuscatering.hu
Kovács Zoltán - konyhafőnök +36-20/461-1739 kovacs.zoltan@anonymuscatering.hu


Forrás: Anonymus Étterem
Kapcsolódó egység: Anonymus Étterem