Eszem-Iszom Magazin 2006.03.01
Choucroute a Chez Danielben
Elzászi Párolt káposzta VACSORA /SOIRÉE Choucroute Alsacienne

Elzászi Párolt káposzta VACSORA /SOIRÉE Choucroute Alsacienne

2006. március 2-án, csütörtök este

Szeretettel várjuk vendégeinket a csütörtöki napon megrendezésre kerül?,tipikus, franciás egytálételeket bemutató vacsora-sorozatunkharmadik rendezvényére. Speciális menükínálatunk ezen az estén:

Elzászi párolt káposzta füstölt húsokkal, hordó burgonyávalHázi édességek vegyes tála 5 féle édességb?l

Degenfeld, Furmint, _04, Tokaj-Hegyalja

A 2 fogásos vacsora ára, fejenként fél üveg borral, 3900.-Ft/f?.

Asztalfoglalási szándékát kérjük, el?re jelezze a 302 40 39 vagy a06 302 010826-s telefonszámokon!

 


Kapcsolódó egység: Chez Daniel Restaurant