Eszem-Iszom Magazin 2006.04.01
Merlot kóstoló az Anonymus Étteremben


Bordeaux-ból származó szőlőfajta, amely hazánkban Villány és Szekszárd környékén talált ideális otthonra.
Bora általában mélyvörös színű, telt, bársonyos ízű, magával ragadó. A vastag, selymes textúrájú, jellegzetes aromájú, száraz bora ritkán közömbös a borfogyasztók között. Meghatározó ízével már ma is sok hívet szerzett magának, de még igen sok lehetőség áll e bor előtt.




Figula -Merlot Rosé
2005 Balatonfüred
Tavaszi zöldségek mártogatóval

Konyári Merlot-Kékfrankos
2004 Balatonlelle
Spagettia’la Casanova vargányával,csípős szalámival

Heimann Merlot
2002 Szekszárd
Rántott harcsafilé sajtmártással, istriai rizottóval
St.Andrea Merlot
2004 Eger
Báránysült olívakéregben juhsajtos tésztaropogóssal
Bock Merlot Special Reserve
2000 Villány
Szilvalekváros rétes konyakos csokoládé mártással

Milyen is ?
Mint az este, amikor késve bújsz kedvesedhez ... Szavában még keménység, leheletében már a szerelem gyümölcse. Bőrében a felszabaduló ásványok, izmaiban a kitörni kész érzelem, tekintetében bársonyos ölelés, mint a pohár Merlot - késésed oka.


Helyszín: Anonymus Étterem Bp. 1146 Vajdahunyadvár
Asztalfoglalás: +36(1)363-59-05
Részvételi díj: 6900 Ft/fő
Időpont: 2006.április 28, péntek 19.00 óra


Kapcsolódó egység: Anonymus Étterem