Merlot kóstoló az Anonymus Étteremben
Bordeaux-ból származó szőlőfajta, amely hazánkban Villány és Szekszárd környékén talált ideális otthonra.
Bora általában mélyvörös szÃnű, telt, bársonyos Ãzű, magával ragadó. A vastag, selymes textúrájú, jellegzetes aromájú, száraz bora ritkán közömbös a borfogyasztók között. Meghatározó Ãzével már ma is sok hÃvet szerzett magának, de még igen sok lehetÅ‘ség áll e bor elÅ‘tt.
Figula -Merlot Rosé
2005 Balatonfüred
Tavaszi zöldségek mártogatóval
Konyári Merlot-Kékfrankos
2004 Balatonlelle
Spagettia’la Casanova vargányával,csÃpÅ‘s szalámival
Heimann Merlot
2002 Szekszárd
Rántott harcsafilé sajtmártással, istriai rizottóval
St.Andrea Merlot
2004 Eger
Báránysült olÃvakéregben juhsajtos tésztaropogóssal
Bock Merlot Special Reserve
2000 Villány
Szilvalekváros rétes konyakos csokoládé mártással
Milyen is ?
Mint az este, amikor késve bújsz kedvesedhez ... Szavában még keménység, leheletében már a szerelem gyümölcse. Bőrében a felszabaduló ásványok, izmaiban a kitörni kész érzelem, tekintetében bársonyos ölelés, mint a pohár Merlot - késésed oka.
HelyszÃn: Anonymus Étterem Bp. 1146 Vajdahunyadvár
Asztalfoglalás: +36(1)363-59-05
Részvételi dÃj: 6900 Ft/fÅ‘
Időpont: 2006.április 28, péntek 19.00 óra
|