Eszem-Iszom Magazin 2006.05.01
Lőrincz György borvacsorája az Anonymusban



St.Andrea pincészet -Lőrincz György borvacsorája az Anonymusban


Lőrincz György amolyan "fény az éjszakában" típusú borász, aki tehetségével folyamatosan elkápráztatja a borrajongókat. Boraiban szépen ötvözi a modern technológiát, a hosszan tartó kisfahordós érlelést és a tradicionális pinceműveleteket.

St.Andrea Rosé
2005 Eger

St.Andrea Szóláti Olaszrizling
2005 Eger

Burgundiai tonhalpástétom

St.Andrea Pinot Noir
2004 Eger
Kardhal filé libamáj mártással, tökmagos burgonyaropogóssal


St.Andrea Cabernet Franc
2003 Eger
Szőlőlevélben tálalt kacsarizotto svéd rókagomba mártással


St.Andrea Áldás
2003 Eger
Szürkemarha bélszín füstölt sonkával, spenóttal töltve, vörös áfonyás vadrizzsel

St.Andrea Merengő!!!
2003 Eger

Szedres Csokoládé torta mák moussal




Helyszín: Anonymus Étterem Bp. 1146 Vajdahunyadvár
Asztalfoglalás: +36(1)363-59-05
e-mail: anonymuscatering@anonymuscatering.hu
Részvételi díj: 8900 Ft/fő
Időpont: 2006.május 19, péntek 19.00 óra


Kapcsolódó egység: Anonymus Étterem