Eszem-Iszom Magazin 2006.05.01
Provenci hangulatú vacsora


Provenci hangulatú vacsora / SOIRÉE Provencale

2006. Május 13-án, szombaton este / le samedi 13 Mai 2006, au soir

Szeretettel várjuk vendégeinket a szombati napon megrendezésre kerülő,
vacsorasorozatunk következő rendezvényére.
Speciális menükínálatunk ezen az estén:

Provenci előételek vegyes ízelítője (Olajbogyókrém, padlizsánkrém,
ajókakrém)
Faszénen sült báránycomb zöldbabkörítéssel és provenci sültparadicsommal
Házi fagylalt karamellbe dermesztett, pirított magvakkal, piros
gyümölcsöntettel

Cotes du Rhone, La Petite Verdiere, 2004

A 3 fogásos vacsora ára, fejenként fél üveg borral, 3900.-Ft/fő.

Asztalfoglalási szándékát kérjük, el_re jelezze a 302 40 39 vagy a
06 302 010826-s telefonszámokon!

Provenci hangulatú vacsora / SOIRÉE Provencale

2006. Május 13 án, szombaton este / le samedi 13 Mai 2006, au soir

Nous avons le plaisir de vous inviter ce samedi soir, pour notre prochain
repas á theme présentant les plats traditionnels francophones.
Le menu proposé pour ce soir est :

Trio d_entrées provençales (Tapenades, Anchoiades, Caviar d_Aubergines)
Gigot d_agneau sur la braise coupé a la table, avec ses haricots verts et
ses tomates provençales
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges

Cotes du Rhone, La Petite Verdiere, 2004

Le prix du menu des 3 plats, sa demi bouteille de vin inclus,
est de 3900.-Ft/pers.

Veuillez réserver votre table par avance au 302 40 39, ou au 06 302 010826 !


Kapcsolódó egység: Chez Daniel Restaurant