2000. ÁPRILIS

    A magazin áprilisi számának teljes tartalma:

Bográcsfenék kalap alatt
Magyar racka
Bátorítás a bárányhoz
Tékozló hidegtál
Akit az Unicum sohasem hagyott cserben: Zwack Péter
Tojások töltve
  Krémes currys tojás
  Pirított töltött tojás
  Mustárhabos tojás
  Tonhalas tojás
Vad étvágyat kívánunk!
Mindenki velünk reggelizik
Meglepő sonkás fogások
  Konyakos sonkahab
  Sonkás-káposztás saláta
Terülj asztalkám 30 perc alatt
  Báránycomb roston olivás zöldbabbal
Galamb és bárány
Marcipánmeglepetés
Kikeleti kalácsok
  Kelt ostoros rétes
  Fűszeres koszorú
Vendégségben Barátok közt
Királyok bora, borok királya
Sajthoz a bor
Csípős levelek
A természet tablettái
Jeles magyarok kedvencei
Esterházy-torta Jókai-torta
Dobostorta Szapáry-torta
Palugyai-torta Deák-torta
Kugler-torta Kammermayer-torta
Az utak városa
Köret 2000
Önök köldték
Konyhánk "ruhája"
Kritikus szemmel
Művészkonyha
József Attila: Kínálgató
Konyhanyelv
Rejtvény
Kóstoló
Recepttár

 

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.