2000.
ÁPRILIS
A magazin áprilisi számának teljes tartalma:
| Bográcsfenék kalap alatt | |||||||||
| Magyar racka | |||||||||
| Bátorítás a bárányhoz | |||||||||
| Tékozló hidegtál | |||||||||
| Akit az Unicum sohasem hagyott cserben: Zwack Péter | |||||||||
| Tojások töltve Krémes currys tojás Pirított töltött tojás Mustárhabos tojás Tonhalas tojás |
|||||||||
| Vad étvágyat kívánunk! | |||||||||
| Mindenki velünk reggelizik | |||||||||
| Meglepő sonkás fogások Konyakos sonkahab Sonkás-káposztás saláta |
|||||||||
| Terülj asztalkám 30 perc alatt Báránycomb roston olivás zöldbabbal |
|||||||||
| Galamb és bárány | |||||||||
| Marcipánmeglepetés | |||||||||
| Kikeleti kalácsok Kelt ostoros rétes Fűszeres koszorú |
|||||||||
| Vendégségben Barátok közt | |||||||||
| Királyok bora, borok királya | |||||||||
| Sajthoz a bor | |||||||||
| Csípős levelek | |||||||||
| A természet tablettái | |||||||||
Jeles magyarok kedvencei
|
|||||||||
| Az utak városa | |||||||||
| Köret 2000 | |||||||||
| Önök köldték | |||||||||
| Konyhánk "ruhája" | |||||||||
| Kritikus szemmel | |||||||||
| Művészkonyha | |||||||||
| József Attila: Kínálgató | |||||||||
| Konyhanyelv | |||||||||
| Rejtvény | |||||||||
| Kóstoló | |||||||||
| Recepttár |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |