2000. JÚLIUS-AUGUSZTUS

    A magazin július-augusztusi számának teljes tartalma:

Bartók és Kodály ünnepi vacsorája
Hajrá, hájasok!
Csórényakútól a bronzpulykáig
Micsoda zöldség
Aki asztal mellett nem pszichológus: Vekerdy Tamás
Terülj asztalkám 30 perc alatt
Köret 2000
Téli álom a hűtőszekrényben
Kritikus szemmel
Barackos pecsenyék
  Barackos bundás csirkemell
  Sárgabarackos kacsamell
A kenyér dicsérete
Türelem és munka műve
Sütés, főzés alapfokon
Sütés, főzés középfokon
Sütés, főzés felsőfokon
  Édesanyám meggyes pitéje
Maroknyi rizs pálmalevélen
A pilseni sörök nyomában
Dinnyedömping
Cukor nélkül tartósan
Befőzés édesen, savanyún
  Citromos őszibarackbefőtt
  Narancsos sárgabarackdzsem
  Körte gyömbéres narancslében
  Vörösboros körte, szilva
  Paprikasalsa
Önök küldték
Kánikulasaláták
Mélyhűteni könnyű
Melegben meleget?
Jéghidegen egészségtelen?
Baj van a sajttal? A nyár sajtja a feta
Mangoldmánia
Mindenki velünk reggelizik
Szily Nóra él-hal a halért
Roston, nyárson, parázson
  Borzaska
  Mediterrán szűztekercsek
A sokadalmak városa
Rizs koszorúban
Villámvacsorák
Csillagtök, a csinos
  Csillagtök velősen
Mikromódi
Rejtvény
A patikus praktikái
Konyhanyelv
Fekete István: Kása
Varázslatos virágízek
Recepttár

 

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.