2000. NOVEMBER

    A magazin novemberi számának teljes tartalma:

Vőfély könyvek nyomában
A hónap étele
Libamell chilis babbal
Szent Orbán borai
Tescók a város szélén
Mindenki velünk reggelizik
Mikromódi
Rozi megfűszerezi az életünket
Sütés-főzés felsőfokon
Aki evés helyett a kacagásra emlékszik
Sajdik Ferenc
Terülj asztalkám 30 perc alatt
Különleges köretek
András havi borkorcsolyák
Szász uborkacsúszda
Sajtos bolyhocska
Magyar- görög barátság borkorcsolya
Pisztáciás túró tekercs
Leffe a pohárban, avagy milye sört szeretnek az apátok
Furfangok, fogások
A nyers japán vendég
Őszi ebéd lépésről lépésre
Édes szeletek
Receptpályázat édesítőszerre
Aluminium konyha a Zanussitól
Önök küldték
Megőrzött ízek
Kritikus szemmel
Barátunk a barna rizs
Konyhanyelv
Colette: Éden és börtön
Menü 1000 kalória alatt
Brokkoliból bőven
Brokkoli puding
Brokkolikrémleves szárnyasgauskával
Brokkolis zöldségkocsonya
Brokkolis sonkás tészta
Rejtvény
Recepttár

 

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.