2000. NOVEMBER
A magazin novemberi számának teljes tartalma:
| Vőfély könyvek nyomában | |
| A hónap étele Libamell chilis babbal |
|
| Szent Orbán borai | |
| Tescók a város szélén | |
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Mikromódi | |
| Rozi megfűszerezi az életünket | |
| Sütés-főzés felsőfokon | |
| Aki evés helyett a kacagásra emlékszik Sajdik Ferenc |
|
| Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
| Különleges köretek |
|
| András havi borkorcsolyák Szász uborkacsúszda Sajtos bolyhocska Magyar- görög barátság borkorcsolya Pisztáciás túró tekercs |
|
| Leffe a pohárban, avagy milye sört szeretnek az apátok | |
| Furfangok, fogások | |
| A nyers japán vendég | |
| Őszi ebéd lépésről lépésre | |
| Édes szeletek | |
| Receptpályázat édesítőszerre | |
| Aluminium konyha a Zanussitól | |
| Önök küldték | |
| Megőrzött ízek | |
| Kritikus szemmel | |
| Barátunk a barna rizs | |
| Konyhanyelv | |
| Colette: Éden és börtön | |
| Menü 1000 kalória alatt | |
| Brokkoliból bőven Brokkoli puding Brokkolikrémleves szárnyasgauskával Brokkolis zöldségkocsonya Brokkolis sonkás tészta |
|
| Rejtvény | |
| Recepttár |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |