2000. OKTÓBER

    A magazin októberi számának teljes tartalma:

Vőfély könyvek nyomában
A hónap étele
Rakott csirkemell, ahogy öcsém szerette
A borkóstolás kisszótára
Salátashow
Mindenki velünk reggelizik
Sütés-főzés alapfokon
Kotányi a fűszermester
Sütés-főzés felsőfokon
Aki tartármártásban verhetetlen
Tordai Teri
Terülj asztalkám 30 perc alatt
Különleges köretek
Fóliában sült alma körte
Gyöngyhagymás szőlő
Hagymás gesztenye
Mandulás körte
Sülttökpüré szőlővel
Burkolt burkok
Amerikai palacsinta mascapone krémmel
Különleges tavaszi tekercs
Pitába rejtett görögsaláta
Tex-mex burritos
Világjáró
Szüret
Hová menjünk
Lávakövön sült vacsora
Mikromódi
Mikrohullámmal
A Bakony fővárosa
Önök küldték
Furfangok, fogások
Karcsú tesben boldog lélek
A tiltott gyümölcs
Kritikus szemmel
Eszterházy Péter: Harmónia Caeletis
Konyhanyelv
Rejtvény
Recepttár

 

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.