2001. MÁJUS
A magazin májusi számának teljes tartalma:
| A hónap étele Malacpecsenye zöldborsos epermártással |
|
| A menükártya története IV. |
|
| Burgund vendég a magyar szőlőhegyen | |
| Megőrzött ízek: Leányvári látogatás Szilfán túli káposztás bárány Faddi kárász |
|
| Kritikus szemmel | |
| Szívből szívesen | |
| Aki a konyhát a felfedezésekszínterének tartja: Ernyei Béla |
|
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Májusi saláták | |
| Önök küldték | |
| Ki mit tud sajtból | |
| Sajtlexikon | |
| Főzőiskola kezdőknek | |
| Főzőiskola haladóknak Májjal töltött rántott karalábé |
|
| Aki a vadat szereti | |
| Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
| Fokvárosról foghegyre | |
| Tavaszi töltikék Töltike ezeregy éjszaka móda Töltike mint sörkorcsolya |
|
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Ízlelő | |
| Menü-puzzle | |
| Rejtvény | |
| Elő a grillsütővel | |
| Eper és spárga: a két drága | |
| Lénárd Sándor: A római konyha |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |