2001. MÁJUS

    A magazin májusi számának teljes tartalma:

A hónap étele
Malacpecsenye zöldborsos epermártással
A menükártya története IV.
Burgund vendég a magyar szőlőhegyen
Megőrzött ízek: Leányvári látogatás
Szilfán túli káposztás bárány
Faddi kárász
Kritikus szemmel
Szívből szívesen
Aki a konyhát a felfedezésekszínterének tartja:
Ernyei Béla
Mindenki velünk reggelizik
Májusi saláták
Önök küldték
Ki mit tud sajtból
Sajtlexikon
Főzőiskola kezdőknek
Főzőiskola haladóknak
Májjal töltött rántott karalábé
Aki a vadat szereti
Terülj asztalkám 30 perc alatt
Fokvárosról foghegyre
Tavaszi töltikék
Töltike ezeregy éjszaka móda
Töltike mint sörkorcsolya
Mindenki velünk reggelizik
Ízlelő
Menü-puzzle
Rejtvény
Elő a grillsütővel
Eper és spárga: a két drága
Lénárd Sándor: A római konyha
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.