2002. JÚNIUS
A magazin júniusi számának teljes tartalma:
| A hónap étele | |
| Csárdák, kocsmák a múltból | |
| Karalábékettős Karalábésaláta petrezselymes joghurt mártással Húsos karalábéragu Diós rántott karalábé karcsúsító salátával Tepsis karalábé Töltött karalábé kertbarát módra Póréhagymás karalábé |
|
| Önök küldték | |
| Kakaskerülgető | |
| Kritikus szemmel | |
| Hungarovin- azaz Magyarország bora | |
| Falatnyi fényűzés | |
| Terülj asztalkám 30 perc alatt | |
| Aki bejglit süt a nyár kellős közepén Esztergályos Cecília |
|
| Furfangok-fogások | |
| Nincs mese... | |
| Krumpliszüret az erkélyen | |
| Lépésről, lépésre kezdőknek | |
| Eperszemező Mandulás epres kosárkák Epres tiramisu Ropogós epres tortácskák |
|
| Jóízű nyaralás | |
| Sütés-főzés nélkül desszertek | |
| A megelőzés a konyhában kezdődik | |
| Csupa cseresznye Cseresznye nyersen Borsos Cseresznye Bodzavirágos cseresznye lekvár Cseresznye csokoládéban Fekete cseresznyés sült csirke Kókuszos csirke cseresznyemártásban |
|
| A házi az igazi | |
| Andreas Staikos: étkek és vétkek | |
| Angi Ma Wong: Feng Shui tippek, trükkök, jótanácsok | |
| Rejtvény | |
| Menü-puzzle |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |