2002. MÁJUS
A magazin májusi számának teljes tartalma:
| A hónap étele | |
| Kertvendéglők Pesten és Budán | |
| Május első vasárnapján... | |
| Kritikus szemmel | |
| Borok nyomában Etyeki borvidék |
|
| Spárga nem csak szólóban Zöldspárgás pulykatekercs Spárgakrémleves piratott szalonnával Távol-keleti spárgaleves Spárga mesés mártásokkal Spárgát spárgával |
|
| Mindenki velünk reggelizik | |
| Aki végig kóstolt huszonnyolc országot: Miller Lajos | |
| Nem beszélünk zöldséget | |
| Önök küldték | |
| Konyhanyelv-tan | |
| Lépésről lépésre haladóknak Gombás bélszínragu |
|
| Üzenet az aranykorból | |
| Petronius:Trimachio lakomája | |
| Tulipán a tányéron Töltött tulipán Tulipánfánk Tulipános gyümölcssaláta |
|
| A megelőzés a konyhában kezdődik | |
| Csirke mindig van Variációk rántott csirkére Sós kéregben sütött csirke Duplahagymás mézes csirke |
|
| Nem csak köret | |
| Furfangok fogások | |
| Új könyveink Epertorta |
|
| Rebarbarától bodzáig Rebarbara lekvár narancslikőrrel Rebarbarás eperdzsem Lilahagymás rebarbara Rebarbarás-banánlekvár Epres rebarbarakoktél Narancsos bodzabólé |
|
| Rejtvény | |
| Menü-puzzle |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |