2002. MÁJUS

    A magazin májusi számának teljes tartalma:

A hónap étele

Zöldséggel tűzdelt comb parajfelfújttal

Kertvendéglők Pesten és Budán
Május első vasárnapján...

Margarétatorta

Kritikus szemmel
Borok nyomában
Etyeki borvidék
Spárga nem csak szólóban

Zöldspárgás pulykatekercs
Spárgakrémleves piratott szalonnával
Távol-keleti spárgaleves
Spárga mesés mártásokkal
Spárgát spárgával
Mindenki velünk reggelizik
Aki végig kóstolt huszonnyolc országot: Miller Lajos
Nem beszélünk zöldséget
Önök küldték
Konyhanyelv-tan
Lépésről lépésre haladóknak
Gombás bélszínragu
Üzenet az aranykorból
Petronius:Trimachio lakomája
Tulipán a tányéron
Töltött tulipán
Tulipánfánk
Tulipános gyümölcssaláta
A megelőzés a konyhában kezdődik
Csirke mindig van
Variációk rántott csirkére
Sós kéregben sütött csirke
Duplahagymás mézes csirke
Nem csak köret
Furfangok fogások
Új könyveink
Epertorta
Rebarbarától bodzáig
Rebarbara lekvár narancslikőrrel
Rebarbarás eperdzsem
Lilahagymás rebarbara
Rebarbarás-banánlekvár
Epres rebarbarakoktél
Narancsos bodzabólé
Rejtvény
Menü-puzzle
A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.