2000.
MÁJUS
A magazin májusi számának teljes tartalma:
| A szirtektől a galambbúgos nagykapuig | |
| Szakácsmesterségnek krónikája | |
| Spárgaláz Spárga krémmártásban sonkás palacsintával Spárgás lasagne Spárgatempura gyömbérmártással Spárgás rizs Göngyölt spárga |
|
| Télire való | |
| Fortélyok | |
| Akit a franciák Moule-néninek becéznek: Béres Ilona | |
| Sajtcsaládok, borrokonok | |
| Terülj asztalkám 30 perc alatt Hideg eperkrémleves Sonkás-sajtos sertésborda párolt újhagymával |
|
| Önök küldték Epersaláta Zacskós fánk Túrós kocka ... |
|
| Köret 2000 | |
| Anyák napja | |
| Eper, Te drága! Epres túrógombóc Zselébe zárt gyümölcsök Nagymama epertortája |
|
| Megőrizve a téli napokra | |
| Nárciszünnep Ausztria zöld szívében | |
| Vendégségben Barátok közt | |
| Éleny avagy Laci bácsi konyhája | |
| Fehérvári séta Vőlegényleves |
|
| Szagtalan főzőcske | |
| Mindenki velünk reggelizik Tavaszi tojáslepény Sajttatár Mexikói tükörtojás Avokádós szendvics Gyümölcsös francia palacsinta ... |
|
| Extra belsők | |
| A jótékony joghurt | |
| Varázslatos virágízek Akácvirág köntösben Túrókrém akácvirággal Mézes akácvirágdzsem |
|
| Végh Antal: Kenyér és vászon | |
| Rejtvény | |
| Recepttár |
| A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó. |
| Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu. |