2000. MÁJUS

    A magazin májusi számának teljes tartalma:

A szirtektől a galambbúgos nagykapuig
Szakácsmesterségnek krónikája
Spárgaláz
  Spárga krémmártásban sonkás palacsintával
  Spárgás lasagne
  Spárgatempura gyömbérmártással
  Spárgás rizs
  Göngyölt spárga
Télire való
Fortélyok
Akit a franciák Moule-néninek becéznek: Béres Ilona
Sajtcsaládok, borrokonok
Terülj asztalkám 30 perc alatt
  Hideg eperkrémleves
  Sonkás-sajtos sertésborda párolt újhagymával
Önök küldték
  Epersaláta
  Zacskós fánk
  Túrós kocka ...
Köret 2000
Anyák napja
Eper, Te drága!
  Epres túrógombóc
  Zselébe zárt gyümölcsök
  Nagymama epertortája
Megőrizve a téli napokra
Nárciszünnep Ausztria zöld szívében
Vendégségben Barátok közt
Éleny avagy Laci bácsi konyhája
Fehérvári séta
  Vőlegényleves
Szagtalan főzőcske
Mindenki velünk reggelizik
  Tavaszi tojáslepény
  Sajttatár
  Mexikói tükörtojás
  Avokádós szendvics
  Gyümölcsös francia palacsinta ...
Extra belsők
A jótékony joghurt
Varázslatos virágízek
  Akácvirág köntösben
  Túrókrém akácvirággal
  Mézes akácvirágdzsem
Végh Antal: Kenyér és vászon
Rejtvény
Recepttár

 

A Hagyományos és Mai Magyar Konyha Magazin megjelenik minden hónap elején az újságárusoknál. Főszerkesztő: Pákozdi Judit szerkesztő: Járay Mari főmunkatárs: Hargitai György munkatársak: Eisenstock Ildikó, Sződy Macó.
Előfizethető Budapesten a HELP kerületi ügyfélszolgálati irodáinál, a hírlapkézbesítőknél, a Hírlap-előfizetési Irodában (HELIR) 1089 Budapest, Orczy tér 1., levélcím: HELIR 1900 Budapest, vidéken a postákon és a kézbesítőknél. Előfizetés külföldre: Batthyány Kultúr-Press Kft., 1014 Budapest, Szentháromság tér 6. Tel.: 00-36-1-201-8891. E-mail: batthyany@kultur-press.hu.